U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Casa Paradiso huren

 

Ons huis is het hele jaar door te huur.

 

Huren in 2020

Vanwege de corona-crisis gaat dit jaar alles even anders dan anders. Wilt u in 2020 nog gebruik maken van ons huis, neem dan vooral eerst even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Huren in 2021

U huurt in principe van zaterdag 15.00 uur tot zaterdag 10.00 uur en voor maximaal 8 personen, tenzij anders is overeengekomen. Onze huurprijs is afhankelijk van de erkende landelijke schoolvakanties.

 

Wij hanteren buiten de schoolvakanties de volgende kale huurprijzen:   

  • Tot/met zes personen: 750 euro per week. 
  • Zeven of acht personen: 750 euro per week + 100 euro per extra persoon. 

Wij hanteren in de schoolvakanties de volgende kale huurprijzen:

  • 1400 euro per week.

Naast de kale huurprijs dient u ook de schoonmaakkosten (eenmalig €50), toeristenbelasting (€0,50 per volwassene per dag) en eventueel de kosten voor het huren van bedlinnen/handdoeken (€5 per persoon) te betalen. Voor de 50 euro schoonmaakkosten maakt de beheerder van ons huis het sanitair en de vloer schoon. De overige schoonmaak wordt van huurders verwacht. 

 

 

Beschikbaarheid

Voor de beschikbaarheid van het huis kunt u hier onze kalender bekijken. U komt dan op de site van het terrein dat we delen met andere huisjes (Villaggio San Antonio). 

U kunt ons ook direct mailen via info@casaparadiso.nl of ons contactformulier (contact) invullen.