U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Beschrijving van het huis

 

Voor foto's van het huis: klik hier

 

De bovenverdieping (begane grond)

Op de bovenverdieping vindt u de woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een TV (met schotelaansluiting) en een DVD-speler. In de winter is de stufa (de houtkachel) een gezellige aanvulling op de centrale verwarming. Het huis is voorzien van WIFI.

De keuken is een belangrijk onderdeel van de huiskamer en het domein voor fanatieke koks: u vindt hier een SMEG-fornuis met vijf pitten, een ruime koelkast met vriezer, een vaatwasser, en allerhande keukenapparatuur.

Via de woonkamer bereikt u twee slaapkamers:

  • Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed (1.60 – 2.00m) en uitzicht op de tuin; en
  • Eén slaapkamer met een eenpersoonsbed (0.90-2.00 m) en grote deuren naar het terras. Het is mogelijk om een tweede bed uit te schuiven en elders in deze kamer neer te zetten.

Op de bovenverdieping bevinden zich verder nog een ruime badkamer met douche en twee wastafels, een garderobekamer en een afzonderlijk toilet.

Het trademark van ons huis vindt u als u via de terrasdeuren  naar buiten loopt: hier bevindt zich het ruime buitenterras met open haard.

Het uitzicht van dit terras is spectaculair. ’s Ochtends geniet u hier van de opkomende zon en van de vissersbootjes die over het meer varen. Tegen het middaguur komt de wind en heeft u uitzicht op de vele surfers en zeilers.  ’s Avonds kunt u forelletjes roken in onze rookoven in de open haard.

 

De benedenverdieping

De benedenverdieping bereikt u via de trap in de woonkamer of via de buitentrap. Op deze verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers:

  • Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed (1.60 – 2.00m) en een groot raam met uitzicht over het meer; en
  • Eén slaapkamer met twee stapelbedden (vier maal 0.90-2.00 m). Deze kamer heeft twee grote terrasdeuren en een prachtig uitzicht over het meer.  

De benedenverdieping bestaat verder nog uit een apart toilet, een badkamer met een bad met douche en een wastafel, en twee grote bergruimtes:

  • Eén bergruimte met wasmachine, wasbak, CV, en ruimte voor voorraad; en
  • Eén bergruimte met privéspullen van de eigenaars (afgesloten).

Tenslotte heeft het huis de beschikking over een garage in de tuin en twee opbergruimtes in de spouwmuren van het onderhuis.

 

 

 

Klik hier voor een overzicht van alle voorzieningen.